Център за себеразвитие и личностна промяна.
Магично, уютно, предразполагащо пространство, в което се провеждат различни практики, работилници, терапия за ума, душата и тялото.

В Тарика се учим да бъдем тарикати.

Какво всъщност означава “тарикат”?

Тарикати са хора, които знаят какво искат и как да го постигнат. Стъпили на своя истинен път на развитие, имайки вяра и ясни намерения, те вървят смело по стъпките към сбъдването им. Не се оправдават с обстоятелствата, защото ги променят като знаят как да управляват вътрешната си сила, дарба и умения.

Тарикатите са свободни хора, които не робуват на очаквания и предразсъдъци.

Те не стават отшелници и не бягат от обществото, за да живеят отделно. Те могат да намерят единение, мир и покой и в най-оживения град на света, защото такова е тяхното състояние на духа.

Ако искате да научите повече и сте готови да бъдете предизвикани с въпроси относно вашата вяра, свобода, ценности и желания сте добре дошли в Тарика.

Тарикатските (пътеводни) методи, които Мария Ди използва са разнообразни. От коучинг сесии за личностно развитие с Points of You ®, DARPLAY ®, Connect the dots ®, групови работилници, интуитивни игри, звукова терапия до наричане, рисуване с къна, чаени и какао ритуали и други.

Център Тарика се намира на 4-тия етаж в бизнес сграда на ул.“Георги С. Раковски“ № 28 в град Пловдив. Помещението е просторно около 140 кв. м.

На входа има широко антре със закачалки и пейка, където удобно да се съблечете и събуете, тъй като вътре в залата се влиза без обувки.

В Тарика винаги присъства успокояващото въздействие на различни аромати, запалени свещи, кристали и растения.

Добре дошли!

Maria Di
МАРИЯ ДИ

Основател на център Тарика

Спътник в процеса на личностна промяна

Експерт по методологията Points of You ®

Обучител по личностно и професионално развитие

Сертифициран специалист по поведенчески анализ и език на тялото

Професионалист с богат опит в областта на маркетинга, човешките ресурси, управлението на екипи и проекти

Майстор на шамански барабан

Чаен ритуал-майстор

Хенна артист