Тарика е център за себеразвитие.

Пространство, в което се осъществяват различни практики, уъркшопи, обучения, свързани със себепознанието, взаимоотношенията и личностното развитие.

Тук се провеждат лични и групови коучинг сесии с помощта на широк набор от креативни и иновативни инструменти, сред които Points of You ®, DARPLAY ®, различни интуитивни игри, медитативни практики, звукова терапия и други.

В Тарика можете да усетите и магията на древното изкуство Мехенди – рисуване по тялото с натурални багрила (къна или джагуа), оставящи временни цветни следи върху кожата с влагане на символично послание в рисунката.

Център Тарика се намира на 4-тия етаж в бизнес сграда на ул.“Георги С. Раковски“ № 28 в град Пловдив. Помещението е просторно около 140 кв. м.

На входа има широко антре със закачалки и пейка, където удобно да се съблечете и събуете, тъй като вътре в залата се влиза без обувки.

В Тарика винаги присъства успокояващото въздействие на различни аромати, запалени свещи, кристали и растения.

Съчетанието на арабски и модерен изчистен стил и земни цветове създава изключително приятна и предразполагаща атмосфера.

Тайната на Тарика се крие в това, че са вложени много любов и внимание към всеки детайл, което прави преживяването тук незабравимо!

Добре дошли!

maria pic web

Здравейте, казвам се Мария Димитрова.

Благодарна съм, че Тарика съществува и продължава да се сбъдва всеки ден!

Ще се радвам да се запознаем на живо!

ПРИЗВАНИЕ

Лайф коуч, спътник/ посредник в процеса на лична трансформация, обучител по взаимоотношения и личностно развитие, експерт по методологията Points of You ®. Сертифициран специалист по поведенчески анализ и език на тялото. Хенна артист.

ОПИТ

Над 13 години в областта на маркетинга, човешките ресурси, управлението на екипи и проекти. Над 3 години в областта на коучинга.

ИНТЕРЕСИ

ПриРода, ритъм, общуване, рисуване