Зарежда Събития
  • Минало събитие

Как да Работим с Интуицията?

6 юни, 2019 18:00 - 21:00
Tariqa

В интензивното време, в което живеем е трудно да чуем и разберем своите интуитивни усещания и знаците, които срещаме по Пътя си. Вътрешното знание за това съществува от пра-стари времена, но то се е променило и при доста хора за съжаление е забравено. Бихме могли да си го спомним и да го опознаем, за да подобрим съществуването си Тук и Сега.

След проведената първа среща, посветена на Интуицията и как да я разбираме, е време да поговорим повече за техниките и практиките, с които можем да я развием у себе си. Калоян ще ни представи 12-те вида Интуиция и множество напътствия, с помощта на които ще си помогнем в решаването на интуитивните задачи, давани ни от Висшия Аз. Ще споделим интересни примери, ще направим няколко практически игри и медитация.

Калоян има над 20 год опит в изучаване на Интуицията и изследване на Духовното. Призван е да споделя опита си чрез провеждането на индивидуални и групови беседи и практики на теми като „За интуицията с любов“, „Личностно развитие“, „Ошо Дзен Таро“-карти, „Осъзнатост, лечение и повишаване на личната честота на вибрация“, „Изкуството на малките стъпки“, ““Взаимоотношения и интимност в Новата земя и Новата ера“, „Четене на интуитивни рисунки“ и др.

Водещ

Kaloyan Intuiciq

калоян анев

Калоян изследва интуицията и езотериката над 20 години – той е търсач до мозъка на костите си. Призван е да споделя опита си чрез провеждането на индивидуални и групови беседи и практики на темите „За интуицията с любов“, „Личностно развитие“, „Ошо Дзен Таро” – карти, „Пожелано и непожелано добро“, „Новите Божествени закони в Новата земя и Новата ера“, “Как да живеем в четвъртото измерение – правила и напътствия”, „Осъзнатост, лечение и повишаване на личната честота на вибрация“, „Изкуството на малките стъпки“, “Взаимоотношения и интимност в Новата земя и Новата ера“, “Как да намерим автентичната си скорост за живеене”, “Как да бъдем родители на новите деца – кръг за подкрепа и споделяне”, „Четене” на интуитивни рисунки” и др.

ПРИЗВАНИЕ

Търсач на радост и споделящ радост

ОПИТ

Над 20 год. изучаване на езотериката и по-специално Интуицията

ИНТЕРЕСИ

Градинарство, опазване на живата природа, най-древна история на човека, извънземни цивилизации, научна фантастика и фентъзи

Testimonials

Калоян е невероятен човек, изключително спокоен и балансиран, харизматична личност. Всички беседи с него са много обогатяващи, провокиращи въпроси и даващи отговори.

Мария Димитрова, домакин