Зарежда Събития
  • Минало събитие

Есенно Равноденствие

22 септември, 2021 10:30 - 19:30
Tariqa

Есенното равноденствие е един от най-важните слънчеви празници, символизиращ равновесието и мъдростта. Изравняването на деня и нощта символизира лечебния баланс и природното изобилие. Есенното равноденствие бележи кулминацията на усилията ни през годината, когато се събират плодовете от труда ни.

Какви плодове носим в кошницата си? Кои са в изобилие и кои в недостиг? Има ли такива, които можем да дадем на друг? Има ли гнили (излишна тежест от изминалата година), които вече не са ни нужни?

Каня ви на еднодневен ритрийт Есенно Равноденствие на 22-ри Септември, на който да разгледаме внимателно какво имаме в кошницата. Да направим равносметка и да изберем какво ще ни е нужно по пътя занапред.

Програма на ритрийта:

10:30-13:00 - Започваме с какаова церемония, за да настроим сетивата си и да активираме връзката със Себе си. Продължваме с движение и свободен танц, за да изчистим блокажите по тялото и енергийните центрове. Ще направим кратка встъпителна игра с картите Points of You, за да събудим интуицията си и да се свържем с групата. Играта е свързана с потока “Давам-получавам”.

13:00-14:00 - Обедна почивка.

14:00-16:00 - Вглеждане - коучинг уъркшоп с картите Points of You на тема “Изобилието и недостигът в живота ми”.

16:00-17:00 - Следобедна пауза и подготовка за пътуването извън града.

17:00-19:30 - Обред Есенно Равноденствие на открито. Ще завършим еднодевния ритрийт с огнен ритуал и барабанен кръг на едно прекрасно място на 25 мин. от Пловдив в посока Храбрино.

Важно:

Моля вземете си червена свещ и нещо, в което да я поставите, за да я сложите на земята. Облечете се удобно в сезонните цветове – оранжево, жълто, кафяво, златно или червено. По желание донесете дарове за Природата – семена, ядки, плодове.

Ако имате допълнителни въпроси се обадете на тел. 0886000329.

Водещ

maria

Мария Димитрова

Основател на център за себеразвитие Tariqa, експерт по методологията Points of You®, коуч, спътник в процеса на лична трансформация, обучител по личностно и професионално развитие. Сертифициран специалист по поведенчески анализ.