Зарежда Събития
  • Минало събитие

Преживей Потока за 21 дни

31 август, 2021 12:30 - 21 септември, 2021 19:30
Tariqa

“Преживей Потока за 21 дни” е практика за вътрешно осъзнаване и преживяване състоянието на Поток с помощта на картите Flow – най-новият инструмент за личностно развитие на Points of You®.

Тази 21-дневна програма с Flow ще ви помогне да сте по-наблюдателни и бдителни относно важните проблеми и процеси, които се случват в живота ви.

Как ще протече практиката?

Започваме с онлайн Zoom среща на 31.08. от 12:30 до 13:30 ч., на която ще се запознаем, ще има кратко представяне и инструкция как самостоятелно да използвате картите Flow;

Всеки ден в продължение на 21 дни ще избирате важен за вас въпрос/ проблем/ тема, който ви вълнува и върху който искате да работите през съответния ден;

От 1.09. до 21.09. в диапазона между 10:00 и 11:30 ч. ще имате възможност да теглите Flow карта, която да свържете с вашия въпрос/ проблем/ тема за деня и която да ви даде отговор или да ви подскаже правилната посока;

Завършваме с онлайн Zoom среща на 21.09. от 18:30 до 19:30 ч, на която ще имате възможност да споделите своите прозрения и преживявания след практиката.

За кого е предназначена?

Хора, които имат интерес към нови и креативни методи за постигане на благосъстояние и осъзнатост;

Хора с готовност да разширят мирогледа си;

Хора с любопитство, търсещи нови предизвикателства.

Работейки с картите Points of You е важно да уточним, че не е необходимо да споделяте въпроса/ проблема, който ви вълнува и искате да разрешите. Идеята е сами да вземете решение, осъзнавайки връзката между вашата тема и съответната карта пълноценно и непредубедено. Сякаш сте на първа среща със Себе си, на която разрешавате истински важните въпроси!

“Преживей Потока за 21 дни” е изключително подходящо занимание за кафе паузата ви сутрин, ако целите осъзнат старт на деня.

Важно:

Ако имате допълнителни въпроси се обадете на тел. 0886000329.

Предайте нататък – споделете с приятели!

Водещ

maria pic web

Мария Димитрова

Основател на център за себеразвитие Tariqa, експерт по методологията Points of You®, коуч, спътник в процеса на лична трансформация, обучител по личностно и професионално развитие. Сертифициран специалист по поведенчески анализ.