Зарежда Събития
  • Минало събитие

Женски кръг и звукова медитация

21 февруари, 2020 18:30 - 20:30
Tariqa

Скъпи дами,
Започваме с въпроса кой е най-ценният дар, който притежаваме? Коя е най-голямата сила, която ни е дадена? Чувстваме ли се достатъчно благодарни, че сме жени и осъзнаваме ли величието на своята женственост?

Нека се срещнем със Сакралната жена, която живее във всяка една от нас. Нека поговорим повече за сексуалната енергия, за женската сила и мощта на сътворението.

КАК ПРОТИЧА ПРАКТИКАТА:

Първият час се работи с тялото, лунните фази и женската енергия чрез практиката на Мила де Клар.

Вторият час е звукова медитация, по време на която всеки преживява вътрешно пътуване с помощта на вибрациите на гонга, камертоните, раковините, тибетските купи и шаманския барабан.

И там, вътре в себе си, откриваме извора на женската сила, красота и божествена уникалност. Нека споделим заедно чудото на женската енергия и преживеем истински женски празник!

ВАЖНО:

Препоръчваме да сте с удобни дрехи, за да се чувствате комфортно. Опитът показва, че дамите усещат женствеността си най-много, когато са облечени в пола, рокля или нещо ефирно. За звуковата медитация предлагаме одеяла, но може да си донесете и свое лично.

☎ Ако имате допълнителни въпроси, може да позвъните на тел. 0886000329.

Водач на практиката

Elie Sherban 800:800

Ели Шербан

Тя е номад по природа. Изминала е стотици хиляди километри сама, от Калифорния до далечния Изток. Да среща странници и много ярки персони е част от живота й. „Пътят ни променя неусетно в движение, свързваме се дълбоко със самите Себе си, срещаме подобните на себе си.”, казва тя. Ели учи Кундалини йога за жени при калифорнийката Гуру Ратана. Минава обучение при Гонг Майстора Масимо Пиаца, а през 1999 г. е посветена в практиката на Звука и Светлината на Учителя Чинг Хай. Израства с книгите на Учителя Петър Дънов. Пътешествията и я отвеждат до Латвия, където се запознава с практиката за пробуждане на женската енергия на Мила де Клар. Опитът си тя споделя като създава женски кръг, захранван с магията на звука, служейки си със силата на сакралните инструменти гонг, камертони, раковини, тибетски купи, шамански барабани и други.