Зарежда Събития
  • Минало събитие

FEMININE ESSENCE CODE

16 април, 2022 10:30 - 17:00
Tariqa

Родена си с Божественото право да имаш всичко, което сърцето ти желае. И имаш всичко вътре в себе си, за да го привлечеш СЕГА – ако разполагаш с правилната информация, инструменти и практики.
Всичко, което трябва да направиш, е да знаеш как да получиш достъп до своята съкровена женствена есенция по начин, който те вкарва в състояние на възприемчивост 💫

Въпросът е: готова ли си да се обичаш достатъчно и да оставиш това, което не ти служи, за да бъдеш сияйна богиня, привличаща с лекота всичко, за което копнее сърцето ти?

Ако е така, заповядай на една практика – връзка с екстаза, красотата и нежността 💕
Това пътуване ще те научи как да излекуваш себе си от преглътнати разочарования и неудовлетворителни отношения. Ще те насърчи да създадеш красива връзка със Себе си, специален човек и живота като цяло.

Един ден култивиране на енергията ти…

Един ден игра, практики и магия…

Един ден в красив кръг от жени…

Какво те очаква?

Опознавателна беседа на тема твоята сексуалност, емоции и чувственост, която ще създаде по-голяма увереност в теб да живееш в откритост, лекота и радост.

Мощна енергийна практика за пречистване, с която да си възвърнеш женската сила и сексуална невинност. Тя ще освободи нежелани енергии и преживявания, които са се заклещили в тялото ти и ще помете отговорите за самозащита, които вече не ти служат.

Нежна споделена практика от Vigyan Bhairav Tantra - един от най-древните методи за телесна медитация, който открехва врата отвъд ума, за да откриеш безкрая на съзнанието.

Прекрасен тантричен ритуал, който активира специфична енергия и създава връзка между физическото тяло и божествената женска форма.

Можеш да закупиш своя билет за участие от онлайн магазина като кликнеш на бутона „Вземи участие“ по-горе.

Ако имаш допълнителни въпроси, моля обади се на тел. 0886000329.

Водещ

mira

Боди Тара

Боди Тара има страст към духовното пробуждане, дълбока любов към хората и уникално разбиране на психиката, тялото и сексуалността.

Психолог по професия и трансформатор по призвание, тя върви по пътя на себеизследването повече от 15 години. Личната й трансформация и работата с дълбините на човешката природа я отвеждат през различни измерения на знанието: кундалини крия йога, ОШО медитация, астрология в тантра. Срещата й със сакралната сексуалност е белязана от дълбоки трансформиращи преживявания и срещи с едни от най-утвърдените учители в света.

Енергията, знанието и страстта на Боди Тара ще ви вдъхновят да промените начина, по който се отнасяте към себе си и живота. Ще ви припомнят кои сте всъщност, така че да бъдете вдъхновение и за околните.