Зарежда Събития
  • Минало събитие

Звуково пътешествие

13 декември, 2019 18:30 - 20:30
Tariqa

„Едиствено след като решим да пуснем контрола, ще намерим истинско безвремие. Тогава подсъзнанието ще ни води, за да преодолеем стари граници и да достигнем до небесна радост.“

Йо Дута

Звуковото пътешествие е един нов начин за постигане на вътрешна трансформация и освобождаване от стрес и негативни емоции. То помага на участниците в сесията да се свържат със същността си, да намерят решение на важни лични въпроси. Ефектът настъпва обикновено спонтанно, без рационален анализ, а чрез непринудено отключване на емоции. Понякога чувствата са изключително интензивни, но нерядко процесите протичат незабелязано и човек усеща настъпилото облекчение и подобрение едва впоследствие. Случва се слушащите да остават изненадани от вътрешните си реакции, независимо че предварително са добре подготвени какво да очакват.

Методът работи на много нива и всяко пътуване към Себе си е уникално.

Това става чрез:

Пълно отпускане;

Фокусиране върху “Тук и Сега”;

Улавяне на променящите се вътрешни състояния на слушащите и откликване на тях с интуитивно редуване на звуци, мелодии, сила на звука и тишина, които влизат в изцяло ирационален диалог с техния вътрешен свят.

Важно:

Елате с удобни дрехи и си носете постелки и маска/малко шалче за очи, тъй като ще лежим със затворени очи през цялото време. Ние ще осигурим топли и меки одеала за завиване, тъй като обикновено по време на сесията обмяната на веществата значително се забавя, а когато на човек му е студено, не може да се отпусне напълно.

Водещ

jo_crop

йо дута

Германец на 55 год, говори чудесно български език, въпреки че живее в България от едва 2 години. В търсене на личната си мисия преминава през различни професии, но 22-годишният му опит като ди джей му открива пътя към неговия уникален талант, свързан с музиката. По време на партитата Йо открива ново разбиране на понятието „подходяща“ музика. Усещайки на най-фино ниво емоционалното състояние на присъстващите, Йо може да избере точната музика в точния момент, музиката, която кара струните на душата да затрептят и предизвиква интензивен емоционален отклик.
Още първите експерименти в индивидуални и групови звукови сесии в началото на 2018 г. се оказват изненадващо резултатни. Слушащите споделят за дълбоки емоционални, духовни и физически преживявания. Случват се и спонтанно преодоляване на травматични състояния и подобрения в здравословното състояние.
„Хората са склонни да вярват, че само разтърсващите и болезнени преживявания формират личностното развитие. Много ми се иска да се освободим от това схващане и да си позволим желаната от нас трансформация да се случва и през мекотата и възраждащата сила на звуците. Ще се радвам да споделя с вас своя опит в тази сфера.” Йо Дута

ПРИЗВАНИЕ

Да помага на хората да преоткриват Себе си

ОПИТ

2 год. звукови сеанси,
22 год. ди-джей

ИНТЕРЕСИ

Тенис на маса, джогинг, Линди Хоп, българския речник, математика, медитация

Testimonials

Успях да се потопя дълбоко в Себе си, имах интересни видения и преживявания. Хареса ми и последващия ефект 🙂 Благодаря Йо!

Мария Димитрова, участник