Зарежда Събития
  • Минало събитие

Гонг медитация: Анахата

14 февруари, 2020 18:30 - 20:00
Tariqa

Каним ви на нещо различно – комбинация от практики, които ще разтворят сърцата, ще докоснат сетивата и погалят съществото ни, за да станем пак онези вярващи, хвъркати същества, които всъщност сме.

Заповядайте на тази практика, в която ще се докоснем до фините струни на сърдечния ни център – порталът към безмерната и всеобхващаща любов. Това е онази любов, закодирана в сърцето ни, чийто шифър притежава всеки от нас. Анахата – сърдечната чакра означава Неударената, Недокоснатата. Това е центърът, който не може да бъде докоснат отвън, а се разгръща нежно отвътре като отварящ се лотос на повърхността на спокойно езеро. Ще наблегнем и на ПРОШКАТА, чиято липса блокира Анахата най-често.

Ще се хармонизираме с дихателни техники, пеене на мантри и отправяне на Намерение, след което ще се потопим в хармоничните вибрации на Гонга и тибетските купи.

Практиката със звук е сакрален древен инструмент за изцеление, подмладяване и трансформация.
Звукът прониква толкова дълбоко, на нива, до които не може да се достигне с никакъв друг масаж, освен звуковия. Ако в момента имате нужда, вие може да се срещнете със своите тревоги и преживявания и да поработите върху тях. А ако се нуждаете от отдих и отпускане, то звукът на гонга по най-добрият начин ще ви помогне да релаксирате. И тъй като ние всички сме различни, то и въздействието на тази практика е уникално за всеки – зависи от вашето конкретно намерение в отработване на темите, които ви вълнуват точно сега.

ЕФЕКТИ ОТ ПРАКТИКАТА СЪС ЗВУК:

създава дълбока релаксация и изчиства ума;

бързо намалява нивата на стрес и безпокойство;

стимулира ендокринната система и подобрява нейната функция;

стимулира кръвообръщението;

структурира емоционалната енергия;

регенерира нервната система;

изчиства съзнанието от негативните модели на мислене;

помага за прекратяване на различни пристрастявания.

Важно:

Елате с удобно облекло и си носете постелки.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с мен на тел. 0886000329.

Водещ

stoycho

Стойчо Георгиев

Аура диагностик и енерготерапевт.