Зарежда Събития
  • Минало събитие

Моята лична годишна прогноза

26 декември, 2019 15:30 - 27 декември, 2019 21:00
Tariqa

Новото Слънце се пробуди за нов живот! Влизаме в новата година по стъпките на нашия светъл водач – Слънцето. Слънцето носи светлина, живот, истина и знание и е време и ние да вземем нашата част от тази благодат, като се научим как да виждаме по далеч по Пътя си пред нас и да знаем как да ходим по стъпките на Слънцето!

По време на този кратък семинар Лада Марина ще ви покаже как се прави годишна прогноза с помощта на три инструмента за предсказание и анализ – Астрология, Таро и Аритмософия (наука за числата). Семинарът е предназначен за напълно начинаещи за езотеричното знание, но разбира се и за напреднали по стъпките на Астрологията и Таро, които винаги може да научат нещо ново!

Програмата на семинара е както следва:

26.12. (четвъртък) 15:30 – 17:00: Започваме със запознанство един с друг и теглене на карта Таро за деня. След това ще се научим как да смятаме своето лично число, число на годината и на месеца. Запознаване с числата от едно до девет.

26.12. (четвъртък) 17:30 – 19:00: Запознаваме се с 12*те астрологични дома. Какво означават те и как да ги запомним лесно и бързо с различни визуализации и примери.

26.12. (четвъртък) 19:30 – 21:00: Запознаване с картите Таро. Основни знания и обща представа за картите. Коя е вашата лична карта и карта на годината?

27.12. (петък) 15:30 – 17:00 Запознаване с голямата годишна подредба. Обясняване на начина на редене и анализ. Въпроси и отговори, съдействие при разчитането на подредбите за всички участници в семинара.

27.12. (петък) Времето от 17:30 до 21:00 ч. ще е разделено на работа и почивки, индивидуална и обща работа с всички участници.

Препоръчително е присъствието ви и в двата дни от семинара, за да усвоите начина на редене на голямата годишна прогноза и анализ, за да можете да си я четете през цялата година, но и да го направите на ваши близки и приятели – един чудесен подарък от вас за тях за празниците!

Като резултат от този семинар ще имате ваша, лична, подробна прогноза за цялата 2020 г., която ще може да ползвате през цялата година. Ще имате представа какво е това номерология и Таро и за какво служат 12*те астрологични дома. Плюс това – ще имате умението да направите подобен анализ на други хора. След семинара ще получите цялата информация от семинара, която можете да ползвате – книжка с нужната информация за разчитане на голямата годишна подредба в pdf формат и аудио файлове от семинара.

Важно:

Ако имате ваши карти Таро може да ги донесете.

Ако имате допълнителни въпроси, моля обадете се на тел. 0886000329.

Водещ

Lada Marina 800x800

Лада Марина

Първата ми среща с картите Таро беше през 1999 г., когато родих и моят син. Изключително важна година за мен, когато много неща в живота ми се обърнаха. От тогава до сега отделям много любов, време и внимание към изучаване на най съкровениите и скрити тайни в езотериката и херметизма. Изучавам Таро страстно, последователно и неуморно и съумях да събера знанието за него в образователен курс, който провеждам вече шеста година. Вярвам, че до една година ще излезе от печат и книгата ми за Таро, която подготвям. От 2014 г. изучавам и Астрология и Нумерология, за да мога да бъда още по-близо до Истината на самоанализа и предсказанието. От 2018 г. започнах и академично да изучавам психология. Отдадена съм на това да бъдете информирани и наясно с логиката на живота, ще се радвам да успея да направя Пътя ви по лесен и ясен. Нещата са всъщност доста семпли и можем да бъдем много по-щастливи от това, което си позволяваме да бъдем!

ПРИЗВАНИЕ

да ви вдъхновявам и да ви напомням, че хубавото винаги предстои

ОПИТ

от 20 г. се занимавам с езотерика и не спирам…

ИНТЕРЕСИ

езотерика, кино, танци и плуване