Зарежда Събития
  • Минало събитие

Моето място на колелото на Живота

19 декември, 2019 18:30 - 21:00
Tariqa

Наближава краят на годината, време за заключения и анализи на направеното и подготовка за Новата година. Какъв по-добър момент, за да обърнем внимание на Себе си и да се дарим с малко време, за да получим информация за това къде се намираме, какво сме направили и какво ни чака?

Каним ви на поредната среща с уникалния и древен инструмент за себепознание и предсказание – картите Таро. Добре дошли в уютната и магична атмосфера на Тарика, за да се срещнете с Лада Марина на сладки приказки с Таро и звездите.

По време на тази практика Лада ще ви покаже чрез богатите илюстрации на Таро:

как се върти цикъла на времето през различните сезони;

къде, точно в кой момент на този цикъл сте родени вие;

през какво имате да преминете;

в какви роли да влезете, за да бъде по-благоприятен Пътя ви;

какво ви очаква в следващите месеци;

в коя сфера на живота да обърнете повече внимание;

къде ще попадне фокуса ви.

Таро е инструмент направен като приказка, всеки го разбира, всеки може да влезе в необятното поле на въображението му и да се открие в пъстрия му рисунък. Таро е съветник и напълно честен приятел, който ще ви отвори очите за красотата и логиката на случване на Пътя ви!

важно:

Моля при записване за тази практика да изпратите предварително на ЛС данни за дата, място и час на вашето раждане.

Ако имате допълнителни въпроси, моля обадете се на тел. 0886000329.

Водещ

Lada Marina 800x800

Лада Марина

Първата ми среща с картите Таро беше през 1999 г., когато родих и моят син. Изключително важна година за мен, когато много неща в живота ми се обърнаха. От тогава до сега отделям много любов, време и внимание към изучаване на най съкровениите и скрити тайни в езотериката и херметизма. Изучавам Таро страстно, последователно и неуморно и съумях да събера знанието за него в образователен курс, който провеждам вече шеста година. Вярвам, че до една година ще излезе от печат и книгата ми за Таро, която подготвям. От 2014 г. изучавам и Астрология и Нумерология, за да мога да бъда още по-близо до Истината на самоанализа и предсказанието. От 2018 г. започнах и академично да изучавам психология. Отдадена съм на това да бъдете информирани и наясно с логиката на живота, ще се радвам да успея да направя Пътя ви по лесен и ясен. Нещата са всъщност доста семпли и можем да бъдем много по-щастливи от това, което си позволяваме да бъдем!

ПРИЗВАНИЕ

да ви вдъхновявам и да ви напомням, че хубавото винаги предстои

ОПИТ

от 20 г. се занимавам с езотерика и не спирам…

ИНТЕРЕСИ

езотерика, кино, танци и плуване