Зарежда Събития
  • Минало събитие

Новолуние във Везни: партньорски отношения

16 октомври, 2020 18:30 - 20:30
Tariqa

Всеки месец Луната потъва в лъчите на Слънцето в различен зодиакален знак и настъпва Новолуние. Така тя поставя начало на най важната тема за месеца. Този път в периода 16.10 – 15.11, темата ще бъде Аз и Любовта. Дали умеем да внасяме мир и разбирателство в партньорствата си, как да възстановим счупеното в нашите отношения, какво ни е нужно, за да привлечем любов и красота в живота си?

Заповядайте в център Тарика, за да разберете повече за пътя на Луната и как нейният цикъл се отразява на ежедневните ни настроения, решения и събития.

Как ще протече практиката:

Ще започнем с кръг на запознаване и представяне (Мария).

След това ще направим кратка медитация за отправяне на намерение за новия лунен период (Мария) под съпровода на нежния звук на ханга на Саня.

Лада ще ни разкаже приказката на Луната чрез красивите илюстрации на Таро.

Всеки от вас ще разбере лично за Себе си кой е най-добрия път, по който да мине през този лунен месец (Лада).

Водещи: Саня, Лада и Мария.

Моля при записване за тази практика да изпратите предварително на ЛС данни за дата, място и час на вашето раждане.

Ако имате допълнителни въпроси, моля пишете ЛС или се обадете на тел. 0886000329.

Водещи

Sanya

Саня Баракова

Саня Баракова свири на ханг вече 8 години. След дълго 11-годишно странстване в няколко различни държави в чужбина се завръща към корените си на родна земя през 2018 г. Занимава се с интересни музикални проекти, за които може да ни сподели. Тя е съвременен номад.

Lada Marina 800x800

Лада Марина

Повече от 20 години Лада Марина се занимава с изучаване на езотерика, Таро, херметизъм. Последните 6 години провежда и образователни курсове с тази насоченост. От 2014 г. изучава Астрология и Нумерология, за да бъде още по-близо до Истината на самоанализа и предсказанието. Напълно отдадена е на това да бъдем информирани и наясно с логиката на живота. Ето какво казва тя „Ще се радвам да направя Пътя ви по лесен и ясен. Нещата са всъщност доста семпли и можем да бъдем много по-щастливи от това, което си позволяваме да бъдем!”

ПРИЗВАНИЕ

да ви вдъхновявам и да ви напомням, че хубавото винаги предстои

ОПИТ

от 20 г. се занимавам с езотерика и не спирам…

ИНТЕРЕСИ

езотерика, кино, танци и плуване