Зарежда Събития
  • Минало събитие

Ошо Дзен Таро – представяне

6 ноември, 2019 18:30 - 20:00
Tariqa

Какво е Таро? Как работи? Защо не е само гадаене и предсказване на бъдещето? Защо Дзен? Кой е Ошо и какво общо има с картите? Какво е Ошо Дзен Таро?

На всички тези и много други въпроси ще отговори водещият Калоян Анев по време на представянето на специалните карти. 

Ошо Дзен Таро е езотерична практика, съчетала в себе си древната опитност на Таро, мъдростта на Дзен и актуалността, дълбочината и прецизността на Ошо. Фокусирана е върху личностното развитие на човека.

важно:

Добре е да носите нещо за записване.

Местата са ограничени, затова моля заявете своето участие на ЛС или на тел. 0886000329.

Водещ

Kaloyan Intuiciq

Калоян Анев

Калоян изследва интуицията и езотериката над 20 години – той е търсач до мозъка на костите си. Призван е да споделя опита си чрез провеждането на индивидуални и групови беседи и практики на темите „За интуицията с любов“, „Личностно развитие“, „Ошо Дзен Таро” – карти, „Пожелано и непожелано добро“, „Новите Божествени закони в Новата земя и Новата ера“, “Как да живеем в четвъртото измерение – правила и напътствия”, „Осъзнатост, лечение и повишаване на личната честота на вибрация“, „Изкуството на малките стъпки“, “Взаимоотношения и интимност в Новата земя и Новата ера“, “Как да намерим автентичната си скорост за живеене”, “Как да бъдем родители на новите деца – кръг за подкрепа и споделяне”, „Четене” на интуитивни рисунки” и др.

ПРИЗВАНИЕ

Търсач на радост и споделящ радост

ОПИТ

Над 20 год. изучаване на езотериката и интуицията

ИНТЕРЕСИ

Градинарство, опазване на живата природа, най-древна история на човека, извънземни цивилизации, научна фантастика и фентъзи