Зарежда Събития
  • Минало събитие

Лични Астро&Таро консултации

26 февруари, 2020 11:00 - 27 февруари, 2020 14:00
Tariqa

Заповядайте на лична среща с един от най-древните инструменти за опознание и предсказание – картите Таро. Добре дошли в уютната и магична атмосфера на Тарика, за да се запознаете с Лада Марина на сладки приказки с Таро и звездите.

Запазете си час, за да разберете каква е вашата астрологична и нумерологична карта и да се срещнете с картите Таро, които ще отговорят на ваши конкретни въпроси или общи анализи.

важно:

Една консултация продължава около един астрономически час.

Моля при записване да ни изпратите предварително данни за дата, място и час на раждане.

Ако имате допълнителни въпроси, моля обадете се на тел. 0886000329.

Водещ

Lada Marina 800x800

Лада Марина

Първата ми среща с картите Таро беше през 1999 г., когато родих и моят син. Изключително важна година за мен, когато много неща в живота ми се обърнаха. От тогава до сега отделям много любов, време и внимание към изучаване на най съкровениите и скрити тайни в езотериката и херметизма. Изучавам Таро страстно, последователно и неуморно и съумях да събера знанието за него в образователен курс, който провеждам вече шеста година. Вярвам, че до една година ще излезе от печат и книгата ми за Таро, която подготвям. От 2014 г. изучавам и Астрология и Нумерология, за да мога да бъда още по-близо до Истината на самоанализа и предсказанието. От 2018 г. започнах и академично да изучавам психология. Отдадена съм на това да бъдете информирани и наясно с логиката на живота, ще се радвам да успея да направя Пътя ви по лесен и ясен. Нещата са всъщност доста семпли и можем да бъдем много по-щастливи от това, което си позволяваме да бъдем!

ПРИЗВАНИЕ

да ви вдъхновявам и да ви напомням, че хубавото винаги предстои

ОПИТ

от 20 г. се занимавам с езотерика и не спирам…

ИНТЕРЕСИ

езотерика, кино, танци и плуване