Зарежда Събития
  • Минало събитие

Звуково пречистване

18 декември, 2022 16:00 - 17:30
Tariqa

Добре дошли отново в уютната атмосфера на Тарика на звуково пречистване – последното за тази година ✨

Време да е се отърсим от цялото предпразнично щуране, бързане и умора и да се отпуснем под изчистващите звуци на свещени инструменти.
Отново сме със Саня Баракова и нейните две летящи чинии / хангове, с мен Мария Ди и шаманския барабан, като този път ще добавим и звънливи тибетски купи, коши и още няколко малки инструмента изненада.

🧘🏻‍♀️ Насладете се и позволете на нежните звуци, ритъм и вибрации да достигнат до всяка клетка на вашето тяло и да освободят физическите и емоционални блокажи и всичко, което не ви служи.

 

Звуковата баня помага да променим състоянието на нашите мозъчни вълни и да изместим нормалната си бета честота (будно състояние) към алфа (отпуснато състояние) и дори да достигнем тета (медитативно състояние) и делта (сън, където може да настъпи вътрешно изцеление).

Всеки преживява звуковото пречистване по различен начин – при някой може да има визуализация, при друг да се предизивкат спонтанни емоции, трети да заспи и т.н. Каквото и да е вашето преживяване, то ще ви е от полза във вашия път към лична трансформация.

Важно:

Елате с удобни дрехи, тъй като лежим на земята.

Желателно е в деня на събитието да пиете повече вода и храната да е лека.

 

Можете да закупите билет за участие като кликнете на бутона „Вземи участие“ по-горе.

Ако имате допълнителни въпроси, моля обадете се на тел. 0886000329.

Предайте нататък – споделете с приятели!