Зарежда Събития
  • Минало събитие

Звуково пречистване

7 октомври, 2022 18:30 - 20:00
Tariqa

Каним ви на едно специално изживяване, в което ритъм и хармония се преплитат и танцуват заедно, отваряйки пространство за отпускане и пречистване на ума и тялото от натрупания стрес и умора.

🎶 Ще направим едно релаксиращо пътешествие под звуците на шамански барабан, ханг, диджериду и други свещени инструменти, за да се свържем със сърцевината на съществото си с цялостно присъствие тук и сега. Ще се насладим и ще позволим на нежните звуци чрез различни честоти и вибрации да проникнат в клетките ни и да освободят стрес, емоционални и телесни блокажи и всичко, което не ни служи.

🌀 Тъй наречената „звукова баня“ помага да улесним промените в състоянието на нашите мозъчни вълни и да изместим нормалното си бета състояние (нормално будно съзнание) към алфа (отпуснато съзнание) и дори да достигнем тета (медитативно състояние) и делта (сън; където може да настъпи вътрешно изцеление).

🧘🏻 Всеки преживява звуковото пречистване по различен начин в зависимост от текущото си състояние. При някой може да има визуализация, при друг да се предизивкат определени емоции, при трети да се изкриви възприятието за време и т.н. Каквото и да е вашето преживяване, то ще бъде полезно по пътя към личното ви израстване.

Можете да закупите билет за участие като кликнете на бутона „Вземи участие“ по-горе.

Ако имате допълнителни въпроси, моля обадете се на тел. 0886000329.

Предайте нататък – споделете с приятели!

Водещи

Maria Di

Мария Ди

Основател на център Тарика

Спътник в процеса на личностна промяна

Експерт по методологията Points of You ®

Обучител по личностно и професионално развитие

Сертифициран специалист по поведенчески анализ и език на тялото

Водач в сътворяване на личен свещен барабан, инициирана от Тете Морейра, Португалия. Ползва своя шамански барабан вече 4 години

Sanya

Саня Баракова

Саня Баракова свири на ханг вече 9 години. След дълго 12-годишно странстване в няколко различни държави в чужбина се завръща към корените си на родна земя през 2018 г. В момента преподава ащанга йога и се занимава с различни музикални проекти и колаборации.