Зарежда Събития
  • Минало събитие

Звукотерапия с гонгове и тибетски купи

25 ноември, 2022 18:30 - 20:00
Tariqa

Според древните традиции гонгът се смята за свещен инструмент за дълбока трансформация. На Изток вярват, че гонгът притежава звуците и вибрациите на Вселената и всяка една планета. Те могат бързо да успокоят ума, да резонират в тялото и освободят енергийните блокажи в нас.

Поканени сте на това вълшебно потапяне в лечебните и пречистващи вибрации на 5 планетарни гонга: Слънце, Земя, Венера, Меркурий и Юпитер, тибетски пеещи купи и други свещени инструменти. Звукотерапията и вибрационно-акустичния масаж са гаранция за дълбоко преживяване. Ако си позволим пълно потапяне в процеса, тогава може да се случи променено състояние на съзнанието, транс.

Ефектите:

На физическо ниво всяка клетка взаимодейства със звуковата вълна. Благодарение на това се активират имунната и ендокринната система на тялото, двете полукълба на мозъка и гръбначния мозък се синхронизират.

Всеки орган в човешкото тяло има своя собствена резонансна честота. Вибрациите от гонга изпълват тялото с естествена сила и здраве.

На психо-емоционално ниво звуците на гонга пробуждат и издигат на повърхността не напълно усвоени емоции и чувства, които в тялото са заседнали като блокажи.

Отпускането по време на медитацията разтваря болката, позволявайки на вибрацията да проникне дълбоко в тъканта. Енергията пътува свободно в тяло, пускайки емоционалния стрес.

Имайте предвид:

Желателно е в деня на медитацията да се пие повече вода, храната да е лека. Два часа преди гонга се преустановява храненето, както и един час след гонга също не се приема храна!
Носете си вода за зараждане.

Можете да закупите билет за участие като кликнете на бутона „Вземи участие“ по-горе.

Ако имате допълнителни въпроси, моля обадете се на тел. 0886000329.

Предайте нататък – споделете с приятели!

Водещ

Sneji

Снежана Димова

Основател на Йога център „Амбика“ гр. Сливен.
Здравето, силата, красотата и хармонията са водещи!
Дипломиран йога преподавател към Yoga Alliance с международен сертификат “Himalaya Yoga Peeth”.
Сертифициран Гонг Мастер и Звукотерапевт.
Инициирана в Рейки, Каруна Рейки, Омни, Озонотерапия, Буда Медицина, Кристалотерапия.