Зарежда Събития
  • Минало събитие

Пролетно звуково пречистване

10 март, 2023 18:30 - 20:00
Tariqa

Събираме се отново в уютната атмосфера на Тарика за звуково пречистване – този път по повод настъпването на пролетта и нуждата от чистене преди Новото Начало.

Това е третото ни поредно издание заедно със Саня и смеем да заявим, че имаме чудесен синхрон и звукът на шаманския барабан и ханга перфектно се допълват!

Време е да се отърсим от стреса, умората и всичко, натрупано през зимния сезон, за да дадем път на новата свежа енергия да се влее в нас.

Ще направим едно отпускащо пътуване под изчистващите звуци на шамански барабан, ханг, тибетски купи, коши и други свещени инструменти. Ще се насладим и ще позволим на нежните звуци, ритъм и вибрации да достигнат до всяка клетка на тялото, за да освободим всички физически и емоционални блокажи 🎶

Звуковата баня помага да променим състоянието на нашите мозъчни вълни и да изместим нормалната си бета честота (будно състояние) към алфа (отпуснато състояние) и дори да достигнем тета (медитативно състояние) и делта (сън, където може да настъпи вътрешно изцеление).

Всеки преживява звуковото пречистване по свой начин - при някой има визуализации, при друг - спонтанни емоции, трети заспива и т.н. Каквото и да е вашето преживяване, то е ценен опит, който ще ви помогне в процеса на личностна промяна.

Водещи: Мария Ди и Саня.

Можете да закупите билет за участие като кликнете на бутона „Вземи участие“ по-горе.

Ако имате допълнителни въпроси, моля обадете се на тел. 0886000329.

Предайте нататък – споделете с приятели!