Зарежда Събития
  • Минало събитие

Tantra nights: workshop III

5 ноември, 2020 18:30 - 20:30
Tariqa

Заповядай на поредицата от Тантра уъркшопи, където ще се потопиш в тази дълбоко трансформираща духовна практика.

Според проучванията върху човешката биология, сексуалният отговор е различен при хетеросексуалните мъже и жени и разбирането на тази разлика е от решаващо значение за удовлетвореността от секса.

Тантра е науката и изкуството да преодолеем различията и всъщност да разберем, че ние сме като ключът и ключалката. И ако използваме грешен ключ, вратата няма да се отвори 🙂

В третата ни среща ще се потопим в сакралната сексуалност:

Ще поговорим за мъжката и женската сексуалност и обмена на енергия между партньорите от тантрична гледна точка;

Ще направим специална визуализация, с която да определим коя е доминиращата енергия вътре в нас;

Ще продължим с медитация „Събуди сетивата си“;

Ще завършим с тантрична медитация по двойки.

ВАЖНО:

Tantra nights – series of workshops са подходящи както за необвързани, така и за двойки. В практиките НЕ се съдържа голота. Всеки има право да избере да не участва в практика, която минава личните му граници. За двойки – размяната на партньори е само по желание и на двамата.

Ако имате допълнителни въпроси, моля пишете ЛС или се обадете на тел. 0886000329.

Водещ

mira

Бодхи Тара

Бодхи Тара върви по пътя на себеизследването и духовното развитие повече от петнадесет години. Личната й и професионална работа с дълбините на човешката същност я отвеждат през различни измерения на знанието: йога, психология, медитация, Ошо.

Срещата й с Тантра и сакралната сексуалност е белязана от дълбоко трансформиращи преживявания и срещи с едни от най-утвърдените учители в света.

В практиките си Бодхи Тара свободно съчетава различни методи за себеизследване, терапия и работа с тялото и травмите. Нейната мисия е инициирането на личния потенциал на всеки човек за пълноценен и щастлив живот.