Зарежда Събития
  • Минало събитие

Tantra nights: workshop I

24 септември, 2020 18:30 - 20:30
Tariqa

Изследвай Тантра и открий защо тя е преживяване, което променя живота.

Заповядай на поредица от тантра уъркшопи, където ще се потопиш в тази дълбоко трансформираща духовна практика.

Избирайки Тантра, ти избираш:

Да отвориш сърцето си – като достигнеш нови нива на любов и автентична връзка със Себе си и своя любим.

Да събудиш дивото в Себе си – освобождавайки енергията в трите долни чакри, ти ще се научиш да се носиш на вълните на твоята Кундалини енергия, на твоите емоции, инстинкти и удоволствия.

Да разшириш съзнанието си – като култивираш мистичното чувство на свобода и осъзнаеш как сексуалната и духовната енергия са едно и също нещо, което те свързва с твоя висш Аз.

Какво ще правим?

Ще създадем съкровено и сигурно пространство, в което да заявиш всички твои граници и притеснения.

Ще практикуваме осъзнато докосване.

Ще активираме енергията с дихателна практика.

И накрая ще се потопим дълбоко в Себе си с тантрична медитация.

ВАЖНО:

Tantra nights – series of workshops са подходящи както за необвързани, така и за двойки. В практиките НЕ се съдържа голота. Всеки има право да избере да не участва в практика, която минава личните му граници. За двойки – размяната на партньори е само по желание и на двамата.

Ако имате допълнителни въпроси, моля пишете ЛС или се обадете на тел. 0886000329.

Водещ

mira

Бодхи Тара

Бодхи Тара върви по пътя на себеизследването и духовното развитие повече от петнадесет години. Личната й и професионална работа с дълбините на човешката същност я отвеждат през различни измерения на знанието: йога, психология, медитация, Ошо.

Срещата й с Тантра и сакралната сексуалност е белязана от дълбоко трансформиращи преживявания и срещи с едни от най-утвърдените учители в света.

В практиките си Бодхи Тара свободно съчетава различни методи за себеизследване, терапия и работа с тялото и травмите. Нейната мисия е инициирането на личния потенциал на всеки човек за пълноценен и щастлив живот.