Зарежда Събития
  • Минало събитие

Чаен ритуал по Пълнолуние в Близнаци

12 декември, 2019 18:30 - 20:30
Tariqa

Добре дошли отново да се потопим в магията на чая в тихата и уютна атмосфера на Тарика по време на Пълнолуние в Близнаци.

какво ще правим:

Ще започнем с Пауза, за да се “изключим” от наситеното ежедневие, да изчистим сетивата си, да се обърнем навътре към Себе си;

Ще се насладим на специално приготвения чай от маточина, жълт кантарион и мента и ще разкажем за ползите му;

Ще направим интуитивна игра с картите Points of you на тема, свързана с Пълнолунието в Близнаци и по желание ще споделим преживяното.

някои от ползите на чая, който ще пием:

Позитивно действие върху нервната система;

Антибактериално и противогъбично средство;

Засилва имунитета;

Мощен антиоксидант;

Подобрява сърдечната дейност.

Защо по пълнолуние в близнаци:

Пълнолунието е мощно небесно събитие, коeто подсилва лунното въздействие върху живота на Земята и има особено интензивен ефект върху женската енергия. Всички чувствителни и творчески настроени същества са подвластни на лунната енергия и влизат в силно взаимодействие с нея! Концентрирането на енергия в реално или символично действие по Пълнолуние, може да предизвика неподозирана верижна реакция в посока пречистване, оздравяване или освобождаване.

Близнаците са елемент Въздух – израз на вдъхновението, предсказването, осъзнаването, вниманието, разширяването на кръгозора, самоизследването, себеизразяването.

Денят е подходящ за работа върху уменията за общуване, за разбиране на различни гледни точки, наблюдателност и приемане на момента.

В пространството между нас ще се носи аромат на лавандула, която е билка на Въздуха и ще подпомогне всякакви дейности по Пълнолуние в Близнаци.

важно:

Осигурете си място като закупите онлайн билет за участие в събитието.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с мен на тел. 0886000329.