Зарежда Събития
  • Минало събитие

Трите пътя на Съдбата

26 февруари, 2020 18:30 - 21:00
Tariqa

Каним ви на една среща, на която ще разберете за Трите пътя на Съдбата и кой от тях е Вашият ✨

Душата идва тук на Земята с ясни намерения и цел. Разнообразието от житейски сценарии, в които тя може да се включи никак не е голямо и информацията за тях може да бъде достъпна за всеки един от нас. Ако знаем през какви стъпки ни е писано да преминем, ще бъдем по благосклонни към съдбата си и тя към нас. Ще знаем как да се подготвим и ще изпитаме значимостта на личността си!

С помощта на изображенията на Таро и мъдростта на Числата, Лада Марина ще ви преведе през архетипните стъпки, по които преминава съдбата на всеки един от нас. Ще поговорим какъв е най-благоприятния начин да проявявате своята свободна воля и от какво зависи тя във всеки един различен момент от времето.

Опознай условията и причините, за да владееш резултатите!

ВАЖНО:

Моля при записване да ни изпратите предварително данни за дата, място и час на раждане.

 

Ако имате допълнителни въпроси, моля обадете се на тел. 0886000329.

Водещ

Lada Marina 800x800

Лада Марина

Лада Марина е астролог и таро анализитор, преподавател по Таро и езотерика. Автор на Предсказания и Синхроничност и водач в Порталите, основател на сдружение FreeДом и езотеричен център Далет. Работи с езотеричната наука и окултното богатство от 20 години и обожава да разказва приказката на Живота на тези, които имат уши да чуят и душа на усетят.

ПРИЗВАНИЕ

да ви вдъхновявам и да ви напомням, че хубавото винаги предстои

ОПИТ

от 20 г. се занимавам с езотерика и не спирам…

ИНТЕРЕСИ

езотерика, кино, танци и плуване