Зарежда Събития
  • Минало събитие

9 стъпки към Себе си

8 октомври, 2021 18:30 - 16 октомври, 2021 18:30
Tariqa

Можем ли сами на направляваме развитието си? Как да извадим на повърхността скрития си потенциал? Как да си помогнем сами без външна намеса?

“9 стъпки към Себе си” е практика за самостоятелен коучинг с картите The Coaching Game (най-популярният инструмент за личностно развитие на Points of You®), която ще ни помогне да сме по-наблюдателни и отговорни към Себе си.
Да си създадем яснота чрез този 9-дневен процес на обратна връзка.

Как ще протече практиката?

Първо ще формираме частна група, предназначена само за участниците. Тя ще е нашето защитено пространство, където може да задаваме въпроси и да получаваме допълнителни разяснения.

Ще проведем кратка онлайн среща на 8.10. от 18:30 през Zoom, за да се видим и запознаем. Ще разкажа как самостоятелно да използваме картите The Coaching Game.

Всеки ден в продължение на 9 дни ще правим крачка към Себе си. Как? Отделяме си време от деня, в което сме спокойни. Избираме посока или главна тема, която ни вълнува в текущия момент (семейство, кариера, любов, пари или др). Ако се затрудняваме може да изберем от примерните теми в платформата, до която ще ни е предоставен достъп. Ще имаме възможност да участваме в кратък онлайн процес, в който теглим 3 карти от The Coaching Game, даващи отговор на въпросите “Какво работи за мен?”, “Какво не работи за мен?” и “Каква е следващата ми стъпка?” по отношение на зададената тема. Наблюдаваме детайлно и внимателно картите, какво послание ни носят, какво ни подсказват. Свързваме картите с главната тема.

Имаме важната задача да синтезираме своите прозрения и изводи и да ги споделяме всеки ден в затворената група, достъпна само за участниците. Уроците, които сме си взели, могат да бъдат ценно вдъхновение за останалите, тръгнали по същия път.

Важно е да уточним, че не е необходимо да споделяме главната тема, която ни вълнува, тъй като за някои хора това е много интимно и лично.

Идеята е да получим прозрения, обратна връзка и вдъхновение, за да станем по-прецизни в следващите си стъпки.

Повече за Points of You® може да прочетете тук.

Можете да закупите своя билет за участие от нашия онлайн магазин като кликнете на бутона „Вземи участие“ по-горе.

Ако имате допълнителни въпроси, моля да се обадете на тел. 0886000329.

Предайте нататък – споделете с приятели!

Водещ

maria

Мария Димитрова

Основател на център за себеразвитие Tariqa, експерт по методологията Points of You®, коуч, спътник в процеса на лична трансформация, обучител по личностно и професионално развитие. Сертифициран специалист по поведенчески анализ.