Зарежда Събития
  • Минало събитие

Танцова терапия “Отвъд дъгата”

11 юни, 2019 18:30 - 20:00
Tariqa

Още от древността танцът е средство за изразяване на чувства и емоции, балансиране и лечение, комуникация с природата и хората наоколо. В съвременния свят продължава да носи в себе си своята вибрация на осъзнаване, развитие, освободеност.

Kогато оставим тялото само да определя и изразява своите усещания чрез движения в ритъма на танца, когато си позволим да навлезем и осъзнаем собствения си свят от емоции, копнежи, привързаности и ограничения, тогава можем да постигнем онази лекота и радост от живота, за която всички мечтаем.

Танцова терапия „Отвъд дъгата“ е пътешествие към Себе си, пренасящо ни отвъд границите и задръжките, които често сами си поставяме. Поглеждайки навътре ще се опитаме да осъзнаем кои сме и каква е силата ни чрез движение, дишане и освобождаване от емоции.

Практиката е насочена основно към дамите, но е подходяща за всеки, който има смелостта да задвижи същността си и осъзнае личността си посредством свободен танц. В нея са втъкани: влиянието на лунните дни, съвременната музика, свободния танц на тялото, визуализации, ролеви игри. Всяка танцова сесия има различна тема, съобразена със съответната вибрация на деня, в който се прави. Желателно (но не задължително) е да се танцува на бос крак и с дълга пола (събирател на женската енергия).

Водещ

Margarita tancova terapiq

маргарита тодорова

„Аз съм човек непрекъснато търсещ нещо различно, нещо ново, зареждащо, даващо ми усещане за емоционална пълнота, възможности за опознаване на собоственото ми Аз, сила и стремеж към себеосъществяване” – това казва за себе си Марги. Затова през последните 20 години минава през различни обучения и практики. Най-голямата и страст са терапиите с танци. Тя е сертифициран водещ на Танцово-медитативна практика Жива вълна. Активно я практикува и води успешно 5 год. Вдъхновена от натрупания опит и желание за изследване на нови хоризонти преди 2 год. Марги създава и започва да води своя танцова терапия под името “Отвъд дъгата”.

ПРИЗВАНИЕ

Изследовател на новото, с живо любопитство към живота

ОПИТ

5 год. водещ танцова терапия

ИНТЕРЕСИ

Музика, танци, книги, езотерика