Зарежда Събития
  • Минало събитие

За Интуицията с любов

9 май, 2019 18:30 - 20:30
Tariqa

Пътешествие навътре, ясновиждане, знание, можене, творчество, адаптивност, връзка със Създателя – какво за Нас е Интуицията?
Ще имаме възможността да си отговорим на този въпрос с помощта на Калоян Анев – водещия на тази прекрасна беседа-практика. Неговият над 20-годишен опит в изучаване на Интуицията ще ни помогне да я разпознаваме по-лесно и да я разбираме.
Ще изследваме и ще преживеем заедно различни техники за интуитивно развитие чрез медитация, мантри, мудри и игри за отключване на ясното Чуване, Виждане и Усещане.

*Местата са ограничени, затова моля потвърдете своето присъствие на ЛС или на тел. 0886000329.

Водещ

Kaloyan Intuiciq

калоян анев

Калоян изследва интуицията и езотериката над 20 години – той е търсач до мозъка на костите си. Призван е да споделя опита си чрез провеждането на индивидуални и групови беседи и практики на темите „За интуицията с любов“, „Личностно развитие“, „Ошо Дзен Таро” – карти, „Пожелано и непожелано добро“, „Новите Божествени закони в Новата земя и Новата ера“, “Как да живеем в четвъртото измерение – правила и напътствия”, „Осъзнатост, лечение и повишаване на личната честота на вибрация“, „Изкуството на малките стъпки“, “Взаимоотношения и интимност в Новата земя и Новата ера“, “Как да намерим автентичната си скорост за живеене”, “Как да бъдем родители на новите деца – кръг за подкрепа и споделяне”, „Четене” на интуитивни рисунки” и др.

ПРИЗВАНИЕ

Търсач на радост и споделящ радост

ОПИТ

Над 20 год. изучаване на езотериката и по-специално Интуицията

ИНТЕРЕСИ

Градинарство, опазване на живата природа, най-древна история на човека, извънземни цивилизации, научна фантастика и фентъзи

Testimonials

Калоян е невероятен човек, изключително спокоен и балансиран, харизматична личност. Всички беседи с него са много обогатяващи, провокиращи въпроси и даващи отговори.

Мария Димитрова, домакин