Зарежда Събития
  • Минало събитие

Journey into the Unknown

16 септември, 2022 13:50 - 15:20
Inter Expo Center

Всеки бъдещ момент е пътуване в неизвестното и е наш избор как реагираме на това. Дали го отричаме и се преструваме, че можем да го контролираме, дали планираме и измисляме план B, C и D или скачаме с любопитство да преживеем неизвестното? Какъв е вашият начин за справяне с неочакваното? Какво ви мотивира да се впускате в непознати води? Как реагирате на промяната? Намерете отговор и се насладете на пътуването.

Участвайте в този уъркшоп, за да откриете непознати територии в Себе си. Разберете какво ви притеснява в нова за Вас ситуация (нова работа/ нова компания/ нов проект) и как можете да се справите с нея по ваш индивидуален начин.

За кого е подходящ?

За тези от вас, които започват нова глава в живота си (нова работа/ нова компания/ нов проект), за да наблюдават и изследват какви възможности ги очакват.

Какви умения ще развият/придобият участниците?

Увереност

Мотивация

Себенаблюдение

Анализ на силни и слаби страни

Адаптивност и гъвкавост

Journey into the Unknown е уъркшоп за себепознание, по време на който ще използваме провокативните карти Points of You® – иновативни инструменти за личностно и професионално развитие.

Повече за Points of You® прочетете тук.

Този уъркшоп е част от програмата на интерактивните работилници на Тук-Там Кошер, който ще се проведе в Inter Expo Center на 16.09. Можете да се регистрирате за участие на следния линк: https://bit.ly/3qikCWX