Зарежда Събития
  • Минало събитие

Аз и връзката ми с Любовта

11 декември, 2019 18:30 - 21:00
Tariqa

Каним ви на няколко поредни срещи с един от най-древните инструменти за опознание и предсказание – картите Таро. Добре дошли в уютната и магична атмосфера на Тарика, за да се срещнете с Лада Марина на сладки приказки с Таро и звездите.

Темата на първата практика е “Аз и връзката ми с Любовта”. По време на нея ще се запознаете с характера на любовта, такава, каквато ви се случва във вашия живот. Венера е богинята на любовта и красотата и при всеки един човек, тя носи различен характер. Опознайте вашата богиня, за да бъдете по-близо до Себе си.

Венера ще ви разкаже за нейната лична роля във вашата натална карта и ще ви даде ключ към тайната за смисъла и значението на Любовта в живота ви. Нейно божествено любовно величие ще ви уведоми дали смята в скоро време да ви праща смели рицари и красиви принцеси, които да изкушат сърцата ви или по-скоро се е насочила в други сфери в живота ви. Кои са те и как да действате?
Всеки един от вас ще получи своя индивидуален анализ за връзката му с любовта и ще стане свидетел на различните проявления на най-красивата богиня в живота.

Важно:

Моля всички желаещи среща с Венера, да изпратят предварително данни за дата, място и час на раждане.

Ако имате допълнителни въпроси, моля обадете се на тел. 0886000329.

Водещ

Lada Marina 800x800

Лада Марина

Първата ми среща с картите Таро беше през 1999 г., когато родих и моят син. Изключително важна година за мен, когато много неща в живота ми се обърнаха. От тогава до сега отделям много любов, време и внимание към изучаване на най съкровениите и скрити тайни в езотериката и херметизма. Изучавам Таро страстно, последователно и неуморно и съумях да събера знанието за него в образователен курс, който провеждам вече шеста година. Вярвам, че до една година ще излезе от печат и книгата ми за Таро, която подготвям. От 2014 г. изучавам и Астрология и Нумерология, за да мога да бъда още по-близо до Истината на самоанализа и предсказанието. От 2018 г. започнах и академично да изучавам психология. Отдадена съм на това да бъдете информирани и наясно с логиката на живота, ще се радвам да успея да направя Пътя ви по лесен и ясен. Нещата са всъщност доста семпли и можем да бъдем много по-щастливи от това, което си позволяваме да бъдем!

ПРИЗВАНИЕ

да ви вдъхновявам и да ви напомням, че хубавото винаги предстои

ОПИТ

от 20 г. се занимавам с езотерика и не спирам…

ИНТЕРЕСИ

езотерика, кино, танци и плуване