Зарежда Събития
  • Минало събитие

Партньорски отношения: нов прочит

7 октомври, 2021 18:30 - 20:30
Tariqa

Всеки от нас има своя лична история. Тя е с нас през цялото време и присъства навсякъде. В нашите действия, във взаимоотношенията ни с околните. Тя е това, което разказваме за Себе си на Себе си и на другите. Личната ни история се променя със споделянето и, заедно с перспективата, от която я наблюдаваме.

Каня ви на уъркшоп с коучинг картите Points of You®, на който да пренапишем историята на взаимоотношенията с партньора ни, да я погледнем от различна гледна точка. Дори и в настоящият момент да не сте във връзка, то може да разглеждате мечтаната такава.

Points of You® са креативни инструменти, предназначени за личностно развитие. С тях изследваме гледните точки, защото промяната винаги започва, когато сме отворени и готови да рискуваме и да погледнем нещата през различен ъгъл.

Настоящият уъркшоп е вдъхновяващ процес на търсене, който пътува през изображения, думи, преобръща се и играе с различните части на нашата история – това ще ни накара да я погледнем от нова перспектива и да открием изненадващи прозрения.

Денят, в който ще се проведе уъркшопа, съвпада с Новолунието във Везни, което синхронично е свързано с темата за партньорските отношения. Целият период около това новолуние е подходящ за разкриване на нови перспективи по тази тема.

Повече за Points of You® може да прочетете тук.

 

Можете да закупите своя билет за участие от нашия онлайн магазин като кликнете на бутона „Вземи участие“ по-горе.

Ако имате допълнителни въпроси, моля да се обадете на тел. 0886000329.

Предайте нататък – споделете с приятели!

Водещ

maria

Мария Димитрова

Основател на център за себеразвитие Tariqa, експерт по методологията Points of You®, коуч, спътник в процеса на лична трансформация, обучител по личностно и професионално развитие. Сертифициран специалист по поведенчески анализ.