Зарежда Събития
  • Минало събитие

Розово вдъхновение

2 юни, 2023 14:00 - 4 юни, 2023 13:00
Edno vreme, Karlovo

Ако търсите презареждане, хармония и вътрешно спокойствие, добре дошли на ритрийт Розово вдъхновение 🌸 – два дни в красивата долина на Розата на активна почивка с мен Мария Ди.

Пригответе се за незабравимо изживяване, което ще ви помогне да изградите по-добра връзка с природата, да се погледнете през нови перспективи и да разберете повече за Себе си.

По време на ритрийта ще имате възможността да се насладите на розобер по изгрев слънце, звуково пречистване, чаена церемония, практика за личностно развитие с картите Points of You®, кръг на споделяне и разходки сред природата, които ще ви помогнат да се отпуснете и да се свържете със своята същност.

Българската маслодайна роза 🌸 е един от символите на родината ни, а розовото масло е известно от древността със своето успокояващо, противовъзпалително, подмладяващо и подхранващо действие. Нежният благоуханен аромат е наслада за сетивата и същевременно намалява нивото на стрес хормоните. По време на ритрийта ще се свържете с този аромат по най-естествения начин – като берете цветовете рано сутринта, с първите лъчи на Слънцето, когато са все още росни и най-богати на етерични масла. Ще имате възможност да опитате и вкуса на чай от роза дамасцена по време на нашата чаена церемония.

Потапянето в приказната атмосфера ще допълним със специална практика за личностно развитие: Създай своята лична приказка с Points of You®.

Картите Points of You са визуален инструмент за самоосъзнаване и себеразвитие, който помага по-добре да разбираме какви са нашите потребности, страхове, ценности и мотивации. Те стимулират въображението и подпомагат обмена на идеи и мнения между участниците.

👉🏼Повече за Points of You® намерете тук.

По време на ритрийта ще отседнем в уютната новооткрита къща за гости “Едно време” в Карлово https://ednovreme.eu, която успешно съчетава автентична архитектура и модерен дизайн с внимание към всеки детайл. Ще можем да си почиваме на двора с гледка към планината, а до къщата има удобна зала за провеждане на нашите практики.

Ще имаме богат избор как да прекараме свободното си време – разходка до крепостта Аневско кале и изпращане на Слънцето, разходка през града до Сучурумски водопад, участие в розоварене или други занаятчийски работилници в Стария град или използване на СПА зоната на къщата.

Розово вдъхновение 🌸 е чудесна възможност за всички, които търсят вътрешен мир и хармония, както и за онези, които искат да научат повече за себе си и да се развиват.

Можете да закупите своя билет като кликнете на бутона „Вземи участие“ по-горе или на място в център Тарика.
Ако имате допълнителни въпроси, моля да се обадите на тел. 0886000329.

Важно:

Цената включва 2 нощувки + закуски и всички изброени практики.

За обядите и вечерите ще имаме резервация в съседния ресторант “Едно време”, но те НЕ са включени в цената.

Настаняването е в двойни стаи, на отделни легла.

Има опция за единично настаняване с доплащане 80 лв.

Донесете си шалте за сядане на трева, завивка или шал да се наметнете по време на звуковото пречистване и удобно облекло.

Примерна програма ще споделя на заявилите участие.

Водещ

Maria Di

Мария Ди

Основател на център за себеразвитие Tariqa, Пловдив

Сертифициран треньор по методологията Points of You®

Водач на практики за личностна промяна

Чаен любител с богат опит.