Зарежда Събития
  • Минало събитие

Йога и гонг медитация

13 септември, 2019 18:30 - 20:00
Tariqa

Каним ви на едно незабравимо пътешествие във вътрешния ви свят.

Йога и Гонг медитация е мощна практика за пречистване и хармонизиране на енергийното тяло – аура, чакри, енергийни канали, както и балансиране работата на двете мозъчни полукълба. Структурира енергията и възстановява нормалното вибрационно ниво на органите и клетките в организма, създавайки усещане за тонус и лекота като след дълъг, отморителен и освежаващ сън.

Как ще протече практиката:

Ще започнем с леки физически и дихателни упражнения от Хата Йога за около 45 мин. за раздвижване на тялото, освобождаване на физическите блокажи и балансиране на жизнената енергия в тялото. Тази част завършва с дълбока релаксация и позитивни утвърждения за пречистване на подсъзнанието.

След това ще направим 45 мин. звукова сесия гонг и тибетски купи, които ще задълбочат релаксацията и ще ви пренесат в медитативно състояние.

Това пътешествие под звуците на лечебните инструменти ще „измие“ финото ви тяло, както водата измива физическото. Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни заради простия и изчистен звук, който излъчват. Те резонират с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, изгрява Интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия Аз.

Важно:

Елате с удобно облекло и си носете постелки.
Местата са ограничени, затова моля заявете своето участие на ЛС или на тел. 0886000329

Водещ

stoycho

стойчо георгиев

Аура диагностик и енерготерапевт.